Vi ønsker små og store velkommen til oss!

Vi er en privat barnehage som ligger flott til i naturskjønne omgivelser på Vårtun, Levangernesset. Vi er en del av Vårtun Kristne Oppvekstsenter, skolens egen hjemmeside finner du her. Vi har egne lokaler og uteområde, og har åpningstid fra 6.30 - 16.30.

Det har nylig blitt bygget nye lokaler til oss her på vårt eget område, vi flyttet inn i nytt bygg på sensommeren 2015 til stor glede for både små og store. Veldig gøy å ta i bruk både nytt bygg og fornyet uteområde!

Barnehagen er godkjent for 36 plasser fra 1 - 6 år, fordelt på tre baser: Blåveisen, Hvitveisen og Hestehoven. Vi deler ofte barna i mindre grupper for å øke tryggheten, skape mer ro innad i gruppen og mer tid til voksenkontakt.

Vi har et stort inngjerdet uteområde hvor vi leker oss hver dag i nesten all slags vær. Vi har også tilgang til oppvekstsenterets ballbinge og gymsal, den bruker vi ekstra mye når det er veldig kaldt ute. I nærmiljøet har vi mange flotte områder som innbyr til mye og variert fysisk utfoldelse. Her er vi ofte på tur, med god mat og drikke i sekken, gjerne noe vi har laget eller bakt selv.

Hvert barn er helt unikt, skapt i Guds bilde, og vi ønsker å søke barnets beste gjennom hele dagen! Alle skal bli sett og hørt i et omsorgsfullt miljø med gjensidig respekt.

I Vårtun Barnehage skal det være godt å være!

Vi vil formidle holdninger, ferdigheter og kunnskaper som utvikler trygge, frie, kreative og selvstendige barn.

Alle er velkommen til å søke plass hos oss!